Випускний бал у дошкільному навчальному закладі

Хлистунівський ДНЗ «Промінчик» малят до школи проводжає…

Випускний бал у дитячому садку – це завжди важлива подія. У святково вбраному залі – батьки, педагоги, запрошені гості. А найголовніше – випускники, які з нетерпінням чекали на початок свята.

Скрізь можна побачити безліч квітів, повітряних кульок, цікавих аксесуарів, які підкреслили важливість та урочистість події.

Усі випускники показали свій талант, свої вміння та навички, які вони здобули у дошкільному навчальному закладі і якими пишаються не тільки вони, але й вихователі та батьки. Діти успішно продемонстрували свої уміння, кмітливість, винахідливість, творчі здобутки та здібності.

Линуло багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні кроки. Звучали слова вдячності усім працівникам дитячого садочка.

Випускників вітали завідувач дошкільного закладу Ломакіна І.І., сільський голова Сенкевич Н.О., депутат районної ради, директор ФГ «Гарагай» Гарагай В.В., виконуючий обов’язки директора школи Дудник Н.М., які бажали успіхів у навчанні, бути справжніми людьми та любити свою Україну. Майбутнім школярам вручили їхні перші в житті «дипломи» про отримання дошкільної освіти, подарунки.

Батьки висловили подяку колективу дошкільного закладу за створення сімейного затишку, побажали, щоб у кожного сьогоднішнього випускника у дорослому житті обов’язково здійснилася дитяча мрія.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.