Перспективне меню на зимовий період
Хлистунівського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Промінчик» Городищенської міської ради Черкаської області 2023р.
Понеділок 1 тиждень | ||||||||||
Найменування продуктів | Маса нетто | Хімічний склад | ||||||||
Білки | Жири | Вуглеводи | Енергетична цінність | |||||||
Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | |
Сніданок: | ||||||||||
Каша гречана розсипчаста | 82 | 103 | 4,2 | 5,3 | 2,6 | 3,2 | 21,2 | 26,6 | 125 | 157 |
Омлет | 60 | 60 | 5,9 | 5,9 | 6,1 | 6,1 | 2,6 | 2,6 | 89 | 89 |
Морква тушкована з чорносливом | 53 | 70 | 0,9 | 1,2 | 2,1 | 2,6 | 8,3 | 10,9 | 52 | 67 |
Чай (трав`яний) з лимоном | 150 | 180 | 0,1 | 0,1 | 0,0 | 0,0 | 0,4 | 0,5 | 3 | 4 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Фрукти свіжі (яблука) | 60 | 80 | 0,2 | 0,3 | 0,2 | 0,3 | 6,2 | 8,3 | 27 | 36 |
Всього за сніданок: | 13,4 | 14,9 | 13,4 | 14,6 | 48,6 | 58,8 | 367,0 | 424,0 | ||
Обід: | ||||||||||
Салат з капусти, моркви та яблук | 68 | 95 | 2,6 | 3,4 | 3,1 | 4,2 | 4,4 | 6,1 | 54 | 73 |
Суп селянський з перловою крупою | 150 | 200 | 1,5 | 2,0 | 3,4 | 4,4 | 8,9 | 11,9 | 71 | 94 |
Рибна паличка з яйцем | 46 | 69 | 9,2 | 13,5 | 4,6 | 6,2 | 4,8 | 6,7 | 98 | 137 |
Пюре із сочевиці з цибулею | 100 | 125 | 9,7 | 12,2 | 3,0 | 3,6 | 22,7 | 28,4 | 167 | 208 |
Сік яблучний | 120 | 180 | 0,5 | 0,7 | 0,0 | 0,0 | 12,4 | 18,5 | 50 | 76 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за обід: | 25,6 | 33,9 | 16,5 | 20,8 | 63,1 | 81,5 | 511,0 | 659,0 | ||
Підвечірок: | ||||||||||
Каша пшоняна з фруктами | 117 | 147 | 4,0 | 5,0 | 3,2 | 4,0 | 33,6 | 41,9 | 176 | 220 |
Соус фруктовий з морожених вишень | 30 | 40 | 0,3 | 0,4 | 0,0 | 0,0 | 5,4 | 7,5 | 25 | 34 |
Йогурт | 100 | 125 | 3,0 | 3,8 | 2,5 | 3,1 | 3,5 | 4,4 | 59 | 74 |
Булка здобна | 35 | 55 | 4,4 | 5,5 | 4,5 | 5,6 | 25,2 | 34,9 | 152 | 204 |
Всього за підвечірок: | 11,7 | 14,7 | 10,2 | 12,7 | 67,7 | 88,7 | 412 | 532 | ||
Вівторок 1 тиждень | ||||||||||
Найменування продуктів | Маса нетто | Хімічний склад | ||||||||
Білки | Жири | Вуглеводи | Енергетична цінність | |||||||
Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | |
Сніданок: | ||||||||||
Салат із свіжих томатів | 46 | 61 | 0,5 | 0,7 | 1,1 | 1,6 | 2,6 | 3,5 | 21 | 30 |
або томати солоні | 60 | 0,7 | 0,1 | 1,4 | 10 | |||||
Каша ячна розсипчаста | 90 | 103 | 3,0 | 3,4 | 1,8 | 2,2 | 20,0 | 22,7 | 109 | 125 |
Тюфтелька куряча (з овочами) | 66/24 | 88/32 | 11,5 | 15,6 | 5,3 | 6,6 | 11,6 | 15,1 | 141 | 184 |
Молоко кип`ячене | 150 | 180 | 4,2 | 5,1 | 3,8 | 4,5 | 7,1 | 8,6 | 78,0 | 93,0 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за сніданок: | ||||||||||
з салатом із свіжих томатів | 21,3 | 26,9 | 14,4 | 17,3 | 51,2 | 59,8 | 420,0 | 503,0 | ||
з томатами солоними | 26,9 | 15,8 | 57,7 | 483 | ||||||
Обід: | ||||||||||
Суп овочевий зі сметаною | 150/4 | 200/5 | 1,3 | 1,7 | 3,0 | 3,7 | 7,7 | 10,3 | 61 | 80 |
Мафіни з овочами та твердим сиром | 63 | 84 | 12,0 | 15,9 | 5,4 | 7,3 | 3,8 | 5,1 | 112 | 149 |
Плов з родзинками | 100 | 120 | 2,6 | 3,1 | 2,7 | 3,2 | 31,1 | 37,3 | 156 | 186 |
Фрукти свіжі (яблука) | 60 | 80 | 0,2 | 0,3 | 0,2 | 0,3 | 6,2 | 8,3 | 27 | 36 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за обід: | 18,2 | 23,1 | 13,7 | 16,9 | 58,7 | 70,9 | 427 | 522 | ||
Підвечірок: | ||||||||||
Компот із сушених яблук | 100 | 135 | 0,2 | 0,2 | 0,0 | 0,0 | 8,8 | 12,1 | 34 | 46 |
Пудинг сирно-яблучний | 140 | 178 | 16,0 | 20,4 | 12,0 | 15,0 | 20,6 | 26,0 | 256 | 322 |
Соус фруктовий (вишневий) | 12 | 17 | 0,1 | 0,2 | 0,0 | 0,0 | 1,9 | 3,2 | 9 | 14 |
Всього за підвечірок: | 16,3 | 20,8 | 12,0 | 15,0 | 31,3 | 41,3 | 299 | 382 | ||
Середа 1 тиждень | ||||||||||
Найменування продуктів | Маса нетто | Хімічний склад | ||||||||
Білки | Жири | Вуглеводи | Енергетична цінність | |||||||
Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | |
Сніданок: | ||||||||||
Томати свіжі | 34 | 49 | 0,4 | 0,5 | 0,1 | 0,1 | 1,6 | 2,3 | 8 | 11 |
або томати солоні | 49 | 0,5 | 0,0 | 1,2 | 8 | |||||
Гуляш курячий | 32/18 | 43/24 | 9,9 | 13,2 | 3,4 | 4,3 | 4,0 | 5,4 | 87 | 116 |
Каша пшенична розсипчаста з цибулею | 97 | 121 | 4,1 | 5,1 | 2,4 | 3,0 | 25,6 | 31,9 | 142 | 177 |
Компот із сушених яблук | 100 | 135 | 0,2 | 0,2 | 0,0 | 0,0 | 8,8 | 12,1 | 34 | 46 |
Хліб цільнозерновий з сиром твердим | 30/8 | 30/13 | 3,3 | 5,1 | 3,9 | 6,2 | 9,9 | 9,9 | 89 | 118 |
Всього за сніданок: | ||||||||||
з томатами свіжими | 17,9 | 24,1 | 9,8 | 13,6 | 49,9 | 61,6 | 360 | 468 | ||
з томатами солоними | 24,1 | 13,5 | 60,5 | 465 | ||||||
Обід: | ||||||||||
Буряк, тушкований в сметанному соусі | 57 | 75 | 1,1 | 1,5 | 2,1 | 2,7 | 6,8 | 9,1 | 48 | 63 |
Суп гречаний | 150 | 200 | 1,5 | 2,0 | 1,2 | 1,6 | 10,2 | 13,8 | 56 | 77 |
Шніцель зі свинини | 60 | 81 | 8,4 | 11,1 | 14,5 | 19,1 | 8,6 | 11,2 | 199 | 262 |
Картопля тушкована з цибулею та томатом | 100 | 113 | 2,5 | 2,8 | 3,5 | 4,0 | 19,7 | 22,4 | 119 | 135 |
Фрукти свіжі (банан) | 60 | 80 | 0,9 | 1,2 | 0,1 | 0,1 | 13,1 | 17,4 | 53 | 71 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за обід: | 165,0 | 20,7 | 23,8 | 29,9 | 68,3 | 83,8 | 546 | 679 | ||
Підвечірок: | ||||||||||
Слойка з повидлом | 30 | 50 | 2,7 | 4,0 | 6,9 | 10,8 | 18,1 | 27,3 | 142 | 217 |
Яблуко фаршироване сиром кисломолочним | 94 | 124 | 10,4 | 13,7 | 6,0 | 7,9 | 11,4 | 14,8 | 142 | 185 |
Молоко кип`ячене | 150 | 180 | 4,2 | 5,1 | 3,8 | 4,5 | 7,1 | 8,6 | 78,0 | 93,0 |
Всього за підвечірок: | 17,3 | 22,8 | 16,7 | 23,2 | 36,6 | 50,7 | 362 | 495 | ||
Четвер 1 тиждень | ||||||||||
Найменування продуктів | Маса нетто | Хімічний склад | ||||||||
Білки | Жири | Вуглеводи | Енергетична цінність | |||||||
Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | |
Сніданок: | ||||||||||
Овочі по-карпатськи | 80 | 107 | 1,69 | 2,26 | 2,68 | 3,24 | 11,4 | 15,24 | 74 | 95 |
Нагетси курячі | 56 | 75 | 12,0 | 16,0 | 4,2 | 5,4 | 12,1 | 16,5 | 136 | 182 |
Каша гречана в`язка | 90 | 113 | 2,8 | 3,5 | 2,2 | 2,7 | 13,9 | 17,4 | 87 | 109 |
Какао з молоком | 150 | 180 | 5,02 | 6,02 | 4,25 | 5,10 | 8,06 | 9,67 | 89 | 107 |
Фрукти свіжі (банан) | 60 | 80 | 0,9 | 1,2 | 0,1 | 0,1 | 13,1 | 17,4 | 53 | 71 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за сніданок: | 24,5 | 31,1 | 15,83 | 18,9 | 68,5 | 86,1 | 510 | 635 | ||
Обід: | ||||||||||
Борщ український | 150 | 200 | 2,1 | 2,8 | 2,5 | 3,1 | 10,0 | 13,1 | 69 | 89 |
Суфле з вареного курячого м`яса та рису | 100 | 133 | 10,72 | 14,30 | 4,79 | 6,26 | 10,9 | 14,49 | 132 | 175 |
Горошок овочевий відварний | 60 | 70 | 3,3 | 3,8 | 3,1 | 3,1 | 9,0 | 10,4 | 74 | 82 |
Компот зі свіжих фруктів (з яблук) | 120 | 160 | 0,2 | 0,3 | 0,2 | 0,3 | 12,2 | 16,3 | 50 | 66 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за обід: | 18,4 | 23,3 | 13,0 | 15,2 | 52,0 | 64,2 | 396 | 483 | ||
Підвечірок: | ||||||||||
Сирники рожеві (з морквою) | 83 | 115 | 12,4 | 17,1 | 10,2 | 13,7 | 13,1 | 18,0 | 194 | 264 |
Соус яблучний | 73 | 89 | 0,3 | 0,3 | 0,3 | 0,3 | 12,4 | 14,8 | 52 | 62 |
Компот із плодів сушених (родзинок) | 116 | 140 | 0,3 | 0,3 | 0,0 | 0,0 | 16,0 | 19,1 | 61 | 72 |
Всього за підвечірок: | 13,0 | 17,7 | 10,5 | 14,0 | 41,5 | 51,9 | 307 | 398 |
П`ятниця 1 тиждень | ||||||||||
Найменування продуктів | Маса нетто | Хімічний склад | ||||||||
Білки | Жири | Вуглеводи | Енергетична цінність | |||||||
Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | |
Сніданок: | ||||||||||
Омлет з морквою | 60 | 60 | 5,3 | 5,3 | 6,4 | 6,4 | 1,9 | 1,9 | 86 | 86 |
Шарлотка з рису та овочів (з капустою білокачанною) | 120 | 147 | 5,2 | 6,4 | 6,6 | 7,7 | 27,7 | 34,1 | 191 | 230 |
Соус сметанний (на молоці) | 40 | 55 | 1,0 | 1,6 | 2,4 | 4,0 | 4,7 | 6,7 | 45 | 69 |
Компот зі свіжих фруктів (з яблук) | 120 | 160 | 0,2 | 0,3 | 0,2 | 0,3 | 12,2 | 16,3 | 50 | 66 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за сніданок: | 13,8 | 15,7 | 18,0 | 20,8 | 56,4 | 68,9 | 443 | 522 | ||
Обід: | ||||||||||
Суп-пюре гороховий | 150 | 200 | 5,6 | 7,5 | 1,8 | 2,3 | 15,2 | 20,0 | 100 | 131 |
Зрази картопляні з курячим м`ясом «Човники» | 116 | 145 | 10,6 | 13,1 | 5,1 | 6,0 | 18,8 | 23,3 | 164 | 200 |
Бігос овочево-курячий | 8/22 | 13/32 | 2,8 | 4,3 | 1,4 | 2,0 | 1,9 | 2,9 | 30 | 46 |
Сік яблучний | 120 | 180 | 0,5 | 0,7 | 0,0 | 0,0 | 12,4 | 18,5 | 50 | 76 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за обід: | 21,6 | 27,7 | 10,7 | 12,7 | 58,2 | 74,6 | 415 | 524 | ||
Підвечірок: | ||||||||||
Банош по-гуцульськи з сиром твердим | 80/4 | 100/7 | 3,6 | 5,0 | 5,0 | 6,7 | 11,8 | 15,0 | 107 | 141 |
Салат з капусти, моркви та яблук | 68 | 95 | 2,6 | 3,4 | 3,1 | 4,2 | 4,4 | 6,1 | 54 | 73 |
Кефір 2,5% | 100 | 125 | 3,0 | 3,8 | 2,5 | 3,1 | 3,5 | 4,4 | 59 | 74 |
Всього за підвечірок: | 9,2 | 12,2 | 10,6 | 14,0 | 19,7 | 25,5 | 220 | 288 |
Понеділок 2 тиждень | ||||||||||
Найменування продуктів | Маса нетто | Хімічний склад | ||||||||
Білки | Жири | Вуглеводи | Енергетична цінність | |||||||
Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | |
Сніданок: | ||||||||||
Капуста смажена в сухарях (з білокачанної капусти) | 27 | 26 | 1,0 | 1,4 | 1,1 | 1,2 | 2,6 | 3,6 | 23 | 29 |
Каша пшенична в`язка | 90 | 113 | 2,4 | 3,0 | 1,7 | 2,1 | 15,1 | 18,9 | 87 | 109 |
Яйце варене | 20 | 40 | 2,5 | 5,1 | 2,3 | 4,6 | 0,2 | 0,3 | 32 | 63 |
Кисіль вишневий | 150 | 185 | 0,4 | 0,5 | 0,0 | 0,0 | 19,3 | 24,1 | 91 | 113 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за сніданок: | 8,4 | 12,1 | 7,5 | 10,3 | 47,1 | 56,8 | 304 | 385 | ||
Обід: | ||||||||||
Борщ з картоплею | 150 | 200 | 1,3 | 1,9 | 2,6 | 5,0 | 10,2 | 13,9 | 67 | 105 |
Фіш боли в томатному соусі | 41/27 | 62/41 | 8,1 | 12,1 | 2,0 | 3,3 | 5,3 | 7,7 | 71 | 109 |
Рагу овочеве з кашою | 95 | 120 | 2,4 | 3,0 | 3,9 | 4,5 | 15,8 | 20,1 | 105 | 130 |
Компот зі свіжих фруктів (з яблук) | 120 | 160 | 0,2 | 0,3 | 0,2 | 0,3 | 12,2 | 16,3 | 50 | 66 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за обід: | 14,1 | 33,5 | 11,1 | 15,5 | 43,4 | 67,9 | 364 | 481 | ||
Підвечірок: | ||||||||||
Локшинник з фруктами | 140 | 175 | 6,1 | 7,7 | 4,9 | 6,1 | 37,0 | 46,2 | 214 | 268 |
Соус із сухофруктів (з чорносливу) | 28 | 28 | 0,3 | 0,3 | 0,0 | 0,0 | 11,7 | 11,7 | 47 | 47 |
Сік яблучний | 120 | 180 | 0,5 | 0,7 | 0,0 | 0,0 | 12,4 | 18,5 | 50 | 76 |
Всього за підвечірок: | 6,9 | 8,7 | 4,9 | 6,1 | 61,1 | 76,4 | 311 | 391 |
Вівторок 2 тиждень | ||||||||||
Найменування продуктів | Маса нетто | Хімічний склад | ||||||||
Білки | Жири | Вуглеводи | Енергетична цінність | |||||||
Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | |
Сніданок: | ||||||||||
Салат з капусти, моркви та яблук | 68 | 95 | 2,6 | 3,4 | 3,1 | 4,2 | 4,4 | 6,1 | 54 | 73 |
Оладки курячі | 70 | 93 | 11,4 | 15,1 | 5,1 | 6,4 | 5,3 | 6,9 | 114 | 148 |
Картопля запечена скибочками (з вареної) | 85 | 94 | 2,5 | 3,1 | 2,2 | 2,8 | 12,6 | 15,5 | 80 | 100 |
Молоко кип`ячене | 150 | 180 | 4,2 | 5,1 | 3,8 | 4,5 | 7,1 | 8,6 | 78 | 93 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Фрукти свіжі (яблука) | 60 | 80 | 0,2 | 0,3 | 0,2 | 0,3 | 6,2 | 8,3 | 27 | 36 |
Всього за сніданок: | 23,0 | 29,1 | 16,8 | 20,6 | 45,5 | 55,3 | 424 | 521 | ||
Обід: | ||||||||||
Суп болгарський зі сметаною | 150/4 | 200/5 | 1,7 | 2,2 | 2,5 | 3,5 | 11,0 | 14,6 | 73 | 98 |
Голубці ліниві з курячим м`ясом | 90 | 120 | 8,2 | 11,0 | 3,1 | 4,5 | 7,7 | 10,4 | 91 | 125 |
Салат з червоної квасолі | 70 | 70 | 6,1 | 6,1 | 3,1 | 3,1 | 15,2 | 15,2 | 109 | 109 |
Компот із сушених яблук | 100 | 135 | 0,2 | 0,2 | 0,0 | 0,0 | 8,8 | 12,1 | 34 | 46 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за обід: | 18,3 | 21,6 | 11,1 | 13,5 | 52,6 | 62,2 | 378 | 449 | ||
Підвечірок: | ||||||||||
Гратен «Зебра» (запіканка сирна з какао) | 122 | 155 | 15,1 | 19,1 | 10,8 | 14,0 | 15,9 | 19,8 | 222 | 283 |
Соус зі сухофруктів (кураги) | 55 | 74 | 1,0 | 1,3 | 0,0 | 0,0 | 16,3 | 20,5 | 66 | 82 |
Компот зі свіжих фруктів (з яблук) | 120 | 160 | 0,2 | 0,3 | 0,2 | 0,3 | 12,2 | 16,3 | 50 | 66 |
Всього за підвечірок: | 16,3 | 20,7 | 11,0 | 14,3 | 44,4 | 56,6 | 338 | 431 |
Середа 2 тиждень | ||||||||||
Найменування продуктів | Маса нетто | Хімічний склад | ||||||||
Білки | Жири | Вуглеводи | Енергетична цінність | |||||||
Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | |
Сніданок: | ||||||||||
Ікра з буряка | 55 | 75 | 3,0 | 3,8 | 0,0 | 0,1 | 24,2 | 31,0 | 40 | 54 |
Каша гречана в`язка | 82 | 103 | 4,2 | 5,3 | 2,6 | 3,2 | 21,1 | 26,4 | 125 | 156 |
Суфле рибне | 45 | 68 | 7,8 | 11,7 | 2,9 | 4,3 | 1,3 | 2,0 | 63 | 93 |
Сік яблучний | 120 | 180 | 0,5 | 0,7 | 0,0 | 0,0 | 12,4 | 18,5 | 50 | 76 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за сніданок: | 17,6 | 23,6 | 7,9 | 10,0 | 68,9 | 87,8 | 349 | 450 | ||
Обід: | ||||||||||
Куліш пшоняний з фрикаделькою та сметаною | 150/11/7 | 200/15/9 | 5,0 | 6,6 | 5,1 | 6,4 | 13,1 | 17,3 | 119 | 154 |
Биточок рублений з курятини паровий | 58 | 77 | 10,6 | 14,2 | 2,4 | 3,0 | 5,0 | 6,6 | 86 | 113 |
Салат зі свіжих огірків | 54 | 82 | 0,4 | 0,6 | 2,0 | 2,6 | 2,1 | 3,0 | 27 | 35 |
або салат зі солоних огірків з цибулею | 76 | 0,7 | 2,1 | 2,6 | 31 | |||||
Компот зі свіжих фруктів (з яблук) | 120 | 160 | 0,2 | 0,3 | 0,2 | 0,3 | 12,2 | 16,3 | 50 | 66 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за обід: | ||||||||||
з салатом зі свіжих огірків | 18,3 | 23,8 | 12,1 | 14,7 | 42,3 | 53,1 | 353 | 439 | ||
З салатом з солоних огірків з цибулею | 23,9 | 14,2 | 52,7 | 435 | ||||||
Підвечірок: | ||||||||||
Зрази з сиру кисломолочного з курагою | 95 | 120 | 14,8 | 18,3 | 8,9 | 11,1 | 38,3 | 48,1 | 289 | 361 |
Соус сметанний | 20 | 0,3 | 1,1 | 1,2 | 16 | |||||
Компот зі свіжих фруктів (з яблук) | 120 | 160 | 0,2 | 0,3 | 0,2 | 0,3 | 12,2 | 16,3 | 50 | 66 |
Фрукти свіжі (апельсини) | 60 | 80 | 0,5 | 0,7 | 0,1 | 0,2 | 5,7 | 7,6 | 24 | 32 |
Всього за підвечірок: | 15,5 | 19,6 | 9,2 | 12,7 | 56,2 | 73,2 | 363 | 475 | ||
Четвер 2 тиждень | ||||||||||
Найменування продуктів | Маса нетто | Хімічний склад | ||||||||
Білки | Жири | Вуглеводи | Енергетична цінність | |||||||
Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | |
Сніданок: | ||||||||||
Ікра овочева | 45 | 60 | 2,7 | 3,4 | 0,1 | 0,1 | 22,0 | 27,8 | 35 | 45 |
Полента | 90 | 110 | 2,5 | 3,1 | 2,4 | 3,0 | 16,6 | 20,1 | 99 | 120 |
Чахохбілі з куркою | 32/45 | 43/60 | 10,1 | 13,5 | 3,3 | 4,3 | 5,2 | 7,1 | 92 | 122 |
Какао з молоком | 150 | 180 | 5,0 | 6,0 | 4,3 | 5,1 | 8,1 | 9,7 | 89 | 107 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за сніданок: | 22,4 | 28,1 | 12,5 | 14,9 | 61,8 | 74,6 | 386 | 465 | ||
Обід: | ||||||||||
Капуста смажена в сухарях (з білокачанної капусти) | 23 | 30 | 0,8 | 1,0 | 1,1 | 1,1 | 2,7 | 3,8 | 22 | 27 |
Суп український з галушками | 150/15 | 200/20 | 1,8 | 2,4 | 2,8 | 3,4 | 12,4 | 16,4 | 82 | 105 |
Каша ячна в`язка | 82 | 103 | 1,8 | 2,2 | 1,7 | 2,1 | 11,9 | 14,6 | 70 | 86 |
Фрукти свіжі (апельсини) | 60 | 80 | 0,5 | 0,7 | 0,1 | 0,2 | 5,7 | 7,6 | 24 | 32 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за обід: | 7,0 | 8,4 | 8,1 | 9,2 | 42,6 | 52,3 | 269 | 321 | ||
Підвечірок: | ||||||||||
Шарлотка яблучна | 72 | 72 | 4,1 | 4,1 | 3,3 | 3,3 | 25,7 | 25,7 | 146 | 146 |
Соус сметанний | 35 | 58 | 0,5 | 0,9 | 1,8 | 3,1 | 2,0 | 3,5 | 26 | 46 |
Чай (трав`яний) з лимоном | 150 | 180 | 0,1 | 0,1 | 0,0 | 0,0 | 0,4 | 0,5 | 3 | 4 |
Всього за підвечірок: | 4,7 | 5,1 | 5,1 | 6,4 | 28,1 | 29,7 | 175 | 196 |
П`ятниця 2 тиждень | ||||||||||
Найменування продуктів | Маса нетто | Хімічний склад | ||||||||
Білки | Жири | Вуглеводи | Енергетична цінність | |||||||
Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | Від 3-4 років | Від 4-6(7) років | |
Сніданок: | ||||||||||
Морква тушкована в сметані | 62 | 86 | 1,1 | 1,4 | 3,6 | 5,0 | 8,7 | 11,8 | 68 | 92 |
Омлет драчена | 42 | 42 | 5,8 | 5,8 | 6,9 | 6,9 | 2,6 | 2,6 | 96 | 96 |
Каша перлова розсипчаста | 90 | 113 | 2,8 | 3,5 | 1,8 | 2,2 | 19,9 | 25,0 | 108 | 135 |
Компот зі свіжих фруктів (з яблук) | 120 | 160 | 0,2 | 0,3 | 0,2 | 0,3 | 12,2 | 16,3 | 50 | 66 |
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за сніданок: | 12,0 | 13,1 | 14,9 | 16,8 | 53,3 | 65,6 | 393 | 460 | ||
Обід: | ||||||||||
Суп гороховий з грінками | 150/20 | 200/20 | 5,8 | 7,0 | 4,2 | 4,8 | 23,6 | 28,1 | 156 | 184 |
Пиріг пастуший з свинини | 140 | 187 | 16,0 | 21,0 | 2,0 | 2,7 | 53,6 | 68,4 | 153 | 202 |
Салат із свіжих огірків | 26 | 0,2 | 1,5 | 0,8 | 17 | |||||
або огірки солоні | 31 | 0,2 | 0,0 | 0,7 | 4 | |||||
Хліб цільнозерновий | 30 | 30 | 2,1 | 2,1 | 2,4 | 2,4 | 9,9 | 9,9 | 71 | 71 |
Всього за обід: | 24,1 | 30,3 | 10,1 | 9,9 | 87,9 | 107,1 | 397 | 461 | ||
Підвечірок: | ||||||||||
Запіканка рисова зі свіжими плодами (з яблуками) | 90 | 113 | 2,6 | 3,2 | 2,8 | 3,5 | 21,8 | 27,3 | 122 | 153 |
Соус фруктовий (вишневий) | 12 | 17 | 0,1 | 0,2 | 0,0 | 0,0 | 1,9 | 3,2 | 9 | 14 |
Йогурт | 100 | 125 | 3,0 | 3,8 | 2,5 | 3,1 | 3,5 | 4,4 | 59 | 74 |
Всього за підвечірок: | 5,7 | 7,2 | 5,3 | 6,6 | 27,2 | 34,9 | 190 | 241 |
Коментарi